verhuur vintage geluid / licht

Bent u opzoek naar een bijzondere geluidsweegave voor uw event, concert of theatervoostelling?
Met de vintage apparatuur van Vintage AudioVisuals geven wij een positieve boost aan de muzikbeleving van het publiek.
Ons doel is een geluid waarbij we de energie van de musici over willen brengen op het publiek voor een bijzondere muziekbeleving.

U kunt bij ons terecht voor de techniek voor live muziek maar ook voor de techniek van theater voorstellingen of een bioscoopsetting.
Rock, Pop, Theater, Blues, Jazz, Klassiek; het komt tot leven met onze Vintage Sound!

We kunnen de volledige techniek voor uw event uit handen nemen en werken alleen met profecionele relaties samen om aan elke wens te kunnen voldoen.
Tevens kunnen wij zaken als stagemanaging ook voor u uit handen nemen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vintage AudioVisuals zet nooit zomaar iets neer maar zoeken altijd de beste combinatie van spullen die passen bij de sound die neergezet moet worden. De beste zorg voor de techniek op uw event!

Vintage AudioVisuals werkt met merken als Altec Lansing (Voice Of The Theatre), Tannoy, Yamaha, Tascam, Crest en vele andere bekende merken.

Een greep uit het Vintage apparatuur:
(zie verder op de pagina voor een aantal uitgelichte vintage versterkers en luidsprekers)
- Cest Century TC 32 Channel mixer
- JBL UREI 5547A EQ's
- Yamaha P2100 / P2200 / P3500 Amps
- Tascam M208 / M216
- Tannoy Puma
- Altec Lansing Voice Of The Theatre (VOTT)
- Altec Lansing 816
- Altec Lansing A6
- Altec Lansing 511B hoorns
- HI End Axxent X-42 actieve analoge crossover

Klik hier voor de actuele prijslijst of vraag vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen met uw wensen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

 

Een aantal bijzonder mooie Vintage spullen verder omschreven:

 

De Yamaha P2200 is een onverwoestbare eindversterker. Deze tank komt uit de eerste professional series van Yamaha in de jaren '60 / '70. Een geweldige versterker die samen met zijn broertje (de P2100) nog altijd zeer gelieft is bij veel HI-End Audio liefhebbers. Kenmerkend zijn uiteraard de grote VU meters die het output vermogen bij een weerstand van 8 Ohm weergeven.
De klank kan worden omschreven als warm en strak. We zetten hem altijd op tijd aan want naarmate hij warm wordt gaat hij beter klinken! We houden ze lekker warm, ''ze klinken pas echt goed als je er een ei op kunt bakken''
Vintage AudioVisuals bezit twee van deze P2200 amps en één P2100.

 

Altec Lansing, The Voice Of The Theatre!
Welbekende PA luidsprekers onder de kenners. Hier te zien in een 3-weg configuratie in vergelijking tot de Altec Lansing A700 VOTT series. Voor het laag het Altec Lansing 8254 cabinet met Altec Lansing 3156 luidsprekers die beter geschikt zijn voor Live muziek dan de originele 3154 luidsprekers. (verschil in type rand van de cone)

Voor mid zien we een costum made Altec Lansing 816 VOTT cabinet met 421-8LF luidsprekers erin voor een prachtig helder en warm mid-laag geluid dat we in moderne systemen niet meer kennen.

En dan voor hoog de beroemde Altec Lansing VOTT 511B hoorns. Met een goede aansturing geven deze een geweldig heldere en warme klank met een indrukwekkend hoog rendement.

 

 

Tannoy Puma, Wildcat Series.
De Tannoy Puma's zijn uitgerust met de in Audio wereld beroemde Tannoy 3805 Dual Concentric luidsprekers. Ooit waren deze luidsprekers alleen bedoeld voor studio monitors maar uiteindelijk kwam Tannoy ook tot het besef dat deze luidsprekers geweldig werk kunnen verrichten bij live muziek!
Doordat de hoorn achter de dome van de luidspreker verstopt zit resulteerd dit in een single source luidspreker. Zowel laag, midden als hoog komen dus van dezelfde plek.
Een warm en helder geluid dat door een goede balans tussen vermogen en rendement je ruimte ingeblazen wordt.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Vintage AudioVisuals